Bemutatkozás

Bogschütz István és Juharos László 1989 májusában nyitotta meg az ACCORD GALÉRIA hangszerboltot, ami 1993-ban bővült ACCORD MUSIC Kft-ként. Még ebben az évben került a „csapat”-ba Nagy Sándor.

Bogschütz István 1969-ben végzett a hangszerész iskolában. 1974 óta hangszerészmester és 1984 óta vonós-pengetős, valamint fúvós szakágban igazságügyi hangszerszakértő. 15 évig volt a KOZMOSZ Szövetkezet üllői úti hangszerboltjának vezetője, több évig tanított óraadó tanárként a hangszerészképző iskolában. Jelenleg is a Hangszerész Szakmunkás Vizsgabizottság Elnöke.

Juharos László végzettsége szerint rendszerszervező üzemgazdász, elsősorban az export-import és a gazdasági ügyekkel foglalkozik. Az évek multával jártasságot szerzett a hangszerész szakmában a vonós pengetős hangszerek területén.

Nagy Sándor többirányú kereskedelmi végzettséggel rendelkezik. 1973-ig a TRIÁL Hangszerkereskedelmi RT nagykereskedelmi igazgatója volt. Gyerekkora óta a hangszerek és az elektronika rabja.
A különféle hangosítási, műszaki, szerelési feladatok terén szívesen veszik tanácsait.
Ma is aktív, gyakorló zenész. Otthon van a könnyű műfaj számos területén, de hetente egyszer hagyomány-őrző zenekarával klasszikust próbál. A Pilisi Zenész Egyesület elnöke.

Tevékenységi körünkbe tartozik az új és használt vonós-pengetős hangszerek kereskedelme, ezen hangszerek alkatrészeinek, tartozékainak forgalmazása. Megtalálhatja a szükséges hangszerhuzatokat és tokokat. Amennyiben iskolai fúvós hangszereket keresne szintén tudunk segíteni.

Szaktanácsadásban, szakértői véleményezésben szívesen segítünk.

Beszerzéseinket a lehetőség szerint közvetlenül a gyártóktól igyekszünk megoldani, így az egyedi igények kielégítésében is állunk a rendelkezésére.

Különös figyelmet fordítunk az akusztikus hangszerek hangzáshű kihangosítására, nem csak tanácsadás szinten, hanem a korszerű technológiák bemutatásával, alkalmazásával is.

Comments are closed.